Beauty & me

TOPModel = mode – det er der vist ingen tvivl om.

Men TOPModel er også = skønhed, som den utrolige vækst i salget af skønhedsprodukter har vist gennem de sidste par år. Derfor er vi virkelig glade for og stolte af at kunne præsentere en helt ny linje under mærket TOPModel: Beauty & me.

Denne produktlinje består af en lang række af nye kosmetik-og skønhedsprodukter samt bestsellere i nye klæder, som vi tilbyder sampakket, farverigt og velsorteret i en harmonisk sammensætning i et flot display med et iøjefaldende LED-topskilt.

Med Beauty & me handler det ikke kun om at se godt ud!
Det, der tæller her, er det sjove og spændende ved at lægge makeup med klare farver og masser af glimmer. Uanset om det er blush, øjenskygge, lipgloss, tatoveringer eller plejende produkter såsom ansigtsmasker, læbe- og øjenpads appellerer vores produkter til både unge og ældre og kan bruges af alle.


Alle relevante skønhedsprodukter er testet i henhold til gældende love og regle og alle relevante skønhedsprodukter er mærket med ingredienser.

Er du forhandler og ønsker at være en del af Beauty & me trenden, så kontakt endelig din salgsrepræsentant for priser og katalog, eller kontakt kundeservice på office@motto.dk eller 4656 5533.Comments are closed