Kort-serier

Vi fører flotte, festlige, sjove, hyggelige og anderledes anledningskort til enhver lejlighed og enhver smag.
Vælg mellem… :

Archie’s Musikkort
Archie’s Musikkort er en serie bestående af 32 forskellige og festlige anledningskort med gode musikhits og humørrige tekster.
Hvert kort er krydret med sjove tekster og søde billeder samt en fængende melodi/sang passende til den pågældende anledning som fx. bryllup, barnedåb, 18 års fødselsdag og andre særlige mærkedage. Inkl. kuvert.

Archie’s Årstalskort
Den sidste lille ting, der gør en fødselsdagsgave komplet, er selve kortet! Vi har dejlige, festlige, sjove, smukke og anderledes fødselsdagskort, der indeholder både sjove og søde tekster og plads til at skrive din egen personlige fødselsdagshilsen. Dobbeltkort med årstal fra 1-18 og derefter hele og halve runde tal til og med 90. Inkl. kuvert.

Hit Mix Dobbelkort
Alle kort er et hit i denne serie, hvor cool design møder cool musik!
Uanset anledningen og hvad der skal fejres, så afspilles en skøn melodi passende til kortets tema, når dobbeltkortet i høj papir- og lydkvalitet åbnes.
Hit Mix serien består af kvadratiske anledningskort med forskellige, herlige motiver og passende musikhits i super lydkvalitet til at sprede endnu mere glæde – og overraskelse – hos modtageren. Inkl. kuvert.

Forhandlere
»
Find nærmeste forhandler her!

Produkter
» Se alle aktuelle produkter her: Online katalog


Comments are closed