Trends

I TRENDS kategorien finder du den perfekte gave til enhver lejlighed og enhver aldersgruppe.

Her finder du bl.a. kreative aktivitetsbøger fra Creative Studio, søde Skytsengle vedhæng, nuttede Snukis plysdyr, smarte nøglering og meget meget mere.

Creative Studio:
De populære produkter fra Creative Studio giver børn aktiv underholdning og masser af kreative muligheder, hvor fantasi, fordybelse og finmotorik udfordres og fremmes på en underholdende og lærerig måde. Med de fine aktivitetsbøger er der garanteret mange timers underholdning, og de er samtidig virkeligt praktiske at tage med på f.eks. bil-, tog- eller flyrejser eller til møder eller andre situationer, hvor der kan opstå ventetid.

SNUKIS:
De søde og bløde Snukis plysdyr skiller sig ud med deres farverige, strålende øjne, kærlige udtryk og deres superbløde pels. Der er en Snukis til enhver smag og ethvert hjerte.

Gaveartikler:
Her finder du trendy gaveartikler til enhver lejlighed, hvad enten du er på jagt efter en musikæske, en smart nøglering, gaveæsker til pengegaver eller små, lækre kærlighedshilsener i chokolade: Alle disse fine produkter er perfekte til den lille eller særlige opmærksomhed på specielle mærkedage, til værtinden, eller bare for at give en lille opmærksomhed til en særlig person.

Skytsengle:
Skytsengle er populære blandt både store og små. Produkterne i dette søde koncept er perfekte at give til nogen, du holder af, eller hvorfor ikke til dig selv? Skytsengleprodukterne er perfekte som gave til alle særlige lejligheder og mærkedage såsom fødselsdage, dåb, konfirmationer, forlovelse, bryllupper, jubilæer og meget mere.

Mere Trend:

Forhandlere
»
Find nærmeste forhandler her!

Produkter
» Se alle aktuelle Trendprodukter her: Online katalog


Comments are closed