Ylvi

Denne yndige kollektion med en magisk lille fe, enhjørninger og regnbyeponyer er fortryllende, fantasiek og farverig. Produkteserien beståer af alt fra krammebløde tøjdyrog flot hårtilbehør til fine skrive- og papirartikler samt kreative male- og aktivitetsbøger. Figurerne og produkterne er særligt tilpasset og udviklet til den yngre aldersgruppe og repræsenterer ethvert barns drøm om eventyr og magi.

Lidt om karaktererne:

Den unge fe Ylvi bor sammen med sine venner, den tamme enhjørning Naya, regnbueponyerne Liloo og Roosy samt de krammeglade Minimoomis i den magiske verden Silvana. Ylvi holder rigtig meget af at male – helst med regnbuefarver og en masse glitter.

Naya og Ylvi er bedste venner. Den magiske enhjørning forlader sjældent Ylvis side og sammen kan de overvinde alle eventyr. Naya er særlig stolt af sin regnbuefarvede man og hale og at hendes magiske horn og hove glitrer så smukt.

Loloo og Roosy er små regnbueponyer og begge supersøde. Man kan nemt kende forskel på dem på deres pelsfarve, som minder om deres navne: Roosy er rosa og Liloo er lilla.

Minimoomis er de små plyssede venner og betyder utrolig meget for Ylvi, og hun har taget hver og en af dem til sit hjerte. Hver Minimoomi har sin helt egen særlige karakter som fx: sjov, modig, klog, trøstende eller endda bange.

Sammen med sine magiske venner oplever Ylvi mange spændende eventyr.

Mere Ylvi:

Hjemmeside
» Besøg Ylvi on-line univers her!

Forhandlere
»
Find nærmeste forhandler her!

Produkter
» Se alle aktuelle Ylvi produkter her: Online katalog


Comments are closed