Miss Melody

Miss Melody er et koncept omhandlende skønne heste, seje piger og deres oplevelser på en rideskole. Hovedpersonerne er pigerne Sienna, Jella, Lily og Toni samt deres heste Melody, Dancer, Acapella og Black Angel.

Miss Melody sortimentet er ligeså varierende som de fire piger og deres heste og består af en bred vifste af kreative aktivitetsbøger, smukke skrive- og skoleartiker samn trendy og flotte gaveartikler, så der er helt sikkert noget for enhver, der holder af heste!

LIdt mere om karaktererne:

Miss Melody er en hvid hest og – som navnet indikerer – hovedpersonen i dette koncept. Denne smukke hoppe rides af den kønne pige Sienna, som også ejer den lille pony Mr. Big. Sienna er datter til ejeren af staldene, hvor hun bor. Desværre er hun vokset op uden en mor, og måske derfor har hun sådan en tæt tilknytning til Miss Melody, hendes hest. Sienna er den bedste rytter. Hun er modig og stærk. Hun viser kun sine kærlige og følsomme sider til sin hest. Denne tilknytning til Miss Melody sammen med hendes hårde ridebanesprings-træning betyder, at de vinder en masse turneringer.

Dancer, den smukke sorte-brune hingst, tilhører søde Jella. Jella er den yngste i gruppen. Hun er feminin og blid, forsigtig og altid fornuftigt. Hun har ikke fået vilde Dancer helt under kontrol endnu. Sienna hjælper hende og udviser hende søsterlig støtte. Jella er kreativ og elsker at tegne og lave forskellige ting selv. Hun er kendt i miles omkreds for hendes kunstfærdige knuder og knytninger på hestenes pange og næsebånd. Og Pssst … hvad hun ikke ved er, at alle drengene i stalden har et hemmeligt crush på hende …

Acapella, den store, brune, føjelige hoppe, kaldes kærligt for “Pelly” af sin ejer, Lily. Lily er modellen blandt vennerne; sød og smuk, og ser altid forblændende ud i de nyeste trends! Hendes forældre elsker at forkæle og opfylde hendes ønsker. Hun fik lov til at vælge sin hest Acapella selv, en hest, der allerede havde vundet flere priser. Acapella, eller Pelly, som hun kaldes, har et meget mildt temperament. Hun ville aldrig skade Lily – hvilket er godt, da Lily nemlig ikker er særlig modig. Lily er til gengæld meget dygtig og en sand kunstner, når det kommer til fletning både af hendes eget hår, af hendes venners og alle hestenes manker.

Black Angel, den hurtige, sorte hoppe bliver redet af Antonia, der er endnu vildere, end Black Angel er, og som simpelthen kaldes Toni af sine venner.
Toni er det vilde barn, men altid sjov og i godt humør. Hun elsker kaos, og hun elsker livet, især når hun er sammen med sine venner. Hun er meget nem at omgås, og rider meget atletisk, men undertiden lidt for risikabelt. På grund af sit talent, og også takket være hendes hoppe Black Angel, er hun blevet spottet af en række talentspejdere. Trods sin dumdristighed er Toni en stor romantiker, men hun ønsker ikke at vise sine venner denne side af sig selv.

Mere Miss Melody:

Forhandlere
»
Find nærmeste forhandler her!

Produkter
» Se alle aktuelle Miss Melody produkter her: Online katalog


Comments are closed