Princess Mimi

I dette koncept – der tidligere gik under navnet My Style Princess – fra Depesche er prinsesse Mimi og hendes store samling af smukke kjoler i centrum sammen med bedstevennen Lissy, kaninen Nelly og Ella, den nysgerrige ælling.
Alle figurer og produkter er tilpasset og udviklet specielt til den yngre aldersgruppe og repræsenterer enhver lille piges drømme om at være en prinsesse.

Produktserien har fokus på kreative produkter som fx malebog med masser af klistermærker, eller malebog med dejligt tøj til at klippe ud. Mere farvelægningssjov er leveret i form af den bløde malebog, hvor konturerne er fløjlsbløde. Denne særlige egenskab forhindrer børn i at farve ud over kanterne og “guider” blyanterne så der skabes smukke resultater. I den lille oplevelsesbog, kan børnene søge efter prinsesse Mimis hemmeligheder og bruge en lille pind til at skrabe overfladen væk på felter, der afslører overraskelser. Den lille klistermærkebog giver timevis af sjov med at designe og lege med prinsesse Mimis verden. Tag en vandretur gennem prinsesse Mimis slot i den store pop-up bog, som byder på masser af sider med sjov.

Produktserien rundes af med lidt ”gør-det-selv” tilbehør og værktøj som fx tuschpenne, der er designet specielt til små børns hænder, tykke farveblyanter med en blød stift til at gøre farvningen nemmere, glimmer gelpenne til at skabe magiske farveeffekter og praktisk, alderssvarende saks.
Derudover byder serien på glitrende diadem og et udvalg af tasker i bløde stoffer med et strejf af royalt glamour …

Med “Princess Mimi” kan alle små prinsesser opdage deres kreativitet og lade fantasien løbe frit.


Mere Princess Mimi:

Hjemmeside
» Besøg Princess Mimis on-line univers her!

Forhandlere
»
Find nærmeste forhandler her!

Produkter
» Se alle aktuelle Princess Mimi produkter her: Online katalog


Comments are closed