Nyt TOPModel ude nu

Nyt magisk nummer af TOPModel magazine er ude nu!

Dette nummer af TOPModel kommer bl.a. med flotte klistermærker og farveskabeloner. I My World følger vi Lexys undervandsopdagelse. Magasinet er som altid fyldt med sjove gør-det-selv ideer, tegneskole med tegnetips og horoskop over sommeren. I TOPModel-serien er vi modellerne på en hestefotograferingsopgave, hvor ikke alt går som planlagt…

Bladet indeholder desuden plakat, konkurrencer og meget mere.

Rigtig god fornøjelse!

Næste nummer udkommer den 25. juli 2024.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 44 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed