Glow in the dark!


Er det en pude? Er det en krammebamse?
Det er begge dele!

Tag godt imod Ylvi Swoppies, der glæder sig til at møde dig og være din nye, bedste krammeven.

Ylvi Swoppies har bløde former, megablød plys, og et super luftigt fyld men samtidig godt med fylde til at kunne stå selv og i et materiale, der gør, at de altid vender tilbage til deres oprindelige form.

Og når mørket falder på bliver det endnu hyggeligere, for så lyser fx deres ansigt, ører og særlige applikation op (indefra) i mørket.

Ylvi Swoppies kommer i fem forskellige dyre- og farvevarianter: pink kanin, hvid kat, lilla koala, turkis bjørn samt koral ræv og fås desuden i to forskellige størrelser – en vidunderlig sød, mindre plys på 20 cm til at putte og tage med sig og en dekorativ, stor plys på 30 cm til at kramme og læne sig op af.

Comments are closed