Kitty malebog – nyhed!

TOPModel KittyLængeventet nyhed fra TOPModel på lager nu!

Create your TOPModel Kitty malebog

Vores populære TOPModel Doggy malebog har fået en ny “buddy” og vi er så glade for at kunne præsentere denne helt nye malebog med de sødste og mest nuttede killingemotiver!

TOPModel Kitty malebogen er fyldt af skønne katte-model tegninger, stickers og en trin-for-trin farvelægningsskole, som giver tegneren tips og vejledning til at forbedre sin tegneteknik og skabe fantastiske farvelægningsresultater + link eller QR-kode som ved scanning giver direkte adgang til en for produktet særlig farvelægningsvideo på YouTube.TOPModelByDepesche kanalen på YouTube er skabt for at give vejledning og inspiration til unge kunstnere med deres eksklusive farvelægningsskole. På kanalen vil der også blive vist korte promotionfilm om, hvordan TOPModel produkterne bruges, små tegneseriesekvenser og kortfilm med præsentation af de bedste designere fra TOPModel Magasinet.

Comments are closed