Nyt TOPModel ude nu

Gå ikke glip af det nye forårsnummer af TOPModel!

Magasinet er fyldt med masser af fine gør-det-selv-idéer som et stemningsbarometer samt kreahygge med garn og broderitråd og i tegneskolen kan du lærr at tegne seje street styles. Få svaret på, hvordan dit forår vil se ud i TOPModels horoskop og tag en sjov test for at se, hvad dine krammedyr siger om dig. I TOPModel-serien kommer vi til at følge Hayden, der glæder sig til en vigtig fest, men hvor noget pludselig går galt… Magasinet kommer også med krea- og DIY ark, tegneskabeloner og XXL-plakat.

Næste nummer udkommer den 30. maj 2024.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 44 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed