Nyt TOPModel ude nu

Det nyeste nummer af TOPModel er ude!

Det nye nummer af TOPModel er ude! I TOPModels seneste kan du finde ud af, hvem der blev kåret som TOPModel of 2023! Var din favorit en succes? Tegneskolens tema er sjove maskeradekostumer med dyretema. Til ære for den forestående Valentinsdag er der gode tips sammen med horoskopet! Selv i tegnefilmen bevæger vi os i Valentinsdags stemning – læs hvordan du overrasker Nyela! Sammen med magasinet får du et sjovt huskespil, find dig hurtigt nogle spilkammerater!

Rigtig god fornøjelse med det nye TOPModel magasin!

Næste nummer udkommer den 4. april 2024.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 44 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed