Nyt TOPModel ude nu

Det nyeste nummer af TOPModel er ude!

I dette nummer af TOPModel finder du ud af, hvem der blev kåret til TOPModel 2022 og hvordan placeringen af de andre modeller blev i afstemningen! Test, hvad dit hemmelige talent er, og læs, hvordan du kan hjælpe planeten ved at træffe smarte valg, når det kommer til tøj. Hvis du kan lide at klæde dig ud, er vores gør-det-selv-tips lige noget for dig: Du kan forvandle dig til en yndig prinsesse eller en vild leopard! Som sædvanlig er der også konkurrencer, hvor du kan vinde skønne præmier, et sjovt horoskop, en inspirerende tegneskole samt en XXL plakat og meget meget mere.

God fornøjelse!

Næste nummer udkommer den 13. april 2023.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 44 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed