Nyt TOPModel ude nu

Så er der nyt nummer af TOPModel Magasinet på gaden!

I det nyeste TOPModel blad får du masser af flotte sommerklistermærker, inspiration til en flot sommerfrisure, sommerens stjernetegn, tegneskabeloner og selvfølgelig en god historie om TOPModellerne. Du får også ideer til at lave din egen batik til dig og selv, og tegneskoletips til hvordan du kan lave batik på dine designskabeloner! Der er en stor flot plakat i bladet, konkurrencer og meget mere!

Rigtig god fornøjelse!

Næste nummer udkommer den 18. august 2022.


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Story House Egmont. Læs mere her!

Comments are closed