Nyt TOPModel ude nu

Nyt TOPModel magasin på gaden!

Det er blevet tid til halloween! Der er derfor ideer til skræmmende udklædninger, hjælp til de uhyggeligste designs og en opskrift på zombieslim i det nye TOPModel blad!
Men hvis du ikke har behov for ideer til et nyt spøgelseskrus eller flot halloween pynt, så glæd dig til et hyggeligt besøg hos Talita, Nyela og Louise, og en guide til hvordan du laver din egen ønskeopfylder. Du kan også tage testen, så du kan finde dit supertalent!
I dette nummer får du selvfølgelig også tegnesider, en plakat, konkurrencer og hele 75 klistermærker. Der er god grund til at glæde sig til TOPModel nr 5 MUHAHAHAHAH…!!

Næste nummer udkommer 12. december 2019.

 

 


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Egmont.

Comments are closed