Nyt TOPModel ude nu

Nyt TOPModel magasin på gaden!

Der er stadig sommer og sol hos TOPModellerne, og hvorfor ikke nyde det sammen med dem? Lav dit eget TOPModel memory game og få gode ideer til at fikse både dine solbriller og dit hår i sensommeren. Besøg Hayden, Lexy, Nadja og Miju og kom op i det blå med Candy, da hun skal finde den lille hund Bob!
Se superstjernernes modefund, læs dit stjernetegn og bliv klogere i brevkassen. Du kan også finde ud af mere om dig selv ved at prøve kaosbarometeret, og som altid kan du vinde flotte præmier i tegnekonkurrencen eller i quizzen. Rigtig god fornøjelse med det nyeste TOPModel!

Næste nummer udkommer 10. oktober 2019.

 

 

 

 

 

 


TOPModel Creative Magazine by Depesche er et 52 siders glitrende magasin til de kreative og modebevidste piger med interesse for skønhed, mode, venskab og kreativ leg. TOPModel udkommer 6 gange om året og udgives af Egmont.

Comments are closed