Kitty Värityskirja – uutuus!

TOPModel Kitty

Innolla odotettu TOPModel-uutuus on nyt varastossa!

Create your TOPModel Kitty Värityskirja

TOPModelin supersuosittu Doggy Värityskirja on saanut uuden ”kaverin”! Iloiten esittelemme teille tämän upean värityskirjan, jonka suloisiin kissanpentuihin ei voi olla ihastumatta.

TOPModel Kitty Värityskirja sisältää useita söpöjä kissa-aiheisia suunnittelusivuja, kauniita tarroja, askel-askeleelta väritysoppaan, joka antaa suunnittelijalle vinkkejä piirustustekniikan kehittämiseen ja mahdollistaa upeisiin lopputuloksiin yltämisen sekä linkin tai QR-koodin, jota skannaamalla pääsee suoraan YouTube-kanavan väritysvideoonTOPModelByDepesche

YouTuben TOPModelByDepesche-kanava väritysoppaineen on luotu antamaan inspiraatiota nuorille taiteilijoille. Kanavalla on nähtävissä myös promootiovideoita TOPModel-tuotteiden käytöstä, pieniä animaatioita sarjakuvista sekä lyhyitä videoita, joissa esitellään TOPModel-lehden parhaita suunnittelijoita.

Comments are closed