TOPModel+YouTube

Banner_posts_youtube_810x300px_160315Mötto Oy:lla on ilo esitellä:

TOPModel+YouTube – uusi värityskonsepti!

 

TOPModelin uudet suunnittelu- ja värityskirjat sisältävät yksityiskohtaiset väritysoppaat, joiden avulla voi parantaa väritystekniikkaa ja yltää mitä huimimpiin lopputuloksiin + linkin tai QR-koodin, jonka skannaamalla pääsee katsomaan väritysopasta YouTubessa.YouTube_udklip

Kaikki väritysoppaissa käytetyt tuotteet ovat TOPModelin tuotteita. Jokaiset värityskynät ovat nimetty, jotta ohjeiden seuraaminen on helppoa ja vaivatonta sekä upea lopputulos taattu (suunnittelussa ja värittämisessä voi myös käyttää muitakin värityskyniä).

Käy kurkkaamassa esimerkit väritysoppaista täällä: https://youtu.be/Huqa3ccvmdo ja täällä: https://youtu.be/uAo9MVGBcaA

 

Muihin TOPModelin luoviin tuotteisiin on painettu QR-koodi, joka ohjaa suunnittelijan suoraan YouTube-kanavalle, jossa näkee millä eri tavoin kyseessä olevaa tuotetta voi käyttää.


TOPModelByDepesche

YouTuben TOPModelByDepesche-kanava väritysoppaineen on luotu antamaan inspiraatiota nuorille taiteilijoille. Kanavalla on nähtävissä myös promootiovideoita TOPModel-tuotteiden käytöstä, pieniä animaatioita sarjakuvista sekä lyhyitä videoita, joissa esitellään TOPModel-lehden parhaita suunnittelijoita.

 

Comments are closed