Glow in the dark!

Onko se tyyny? Onko se pehmolelu?
Se on molempia!

Ota vastaan uudet Ylvi Swoppiesit, ne odottavat innolla tapaamistasi, ja tilaisuutta lunastaa paikkansa uutena, parhaana halikaverinasi.

Äärettömän pehmeiden Ylvi Swappiesien täyte on ilmavan kevyttä, mutta samalla niin tukevaa, että ne voivat seistä itsekseen ja palaavat takaisin alkuperäiseen muotoonsa tiukimpienkin rutistusten jälkeen.

Pimeän laskeuduttua Swappiesit ovat entistä mukavampaa seuraa, sillä niiden kasvot, korvat ja turkiin kirjaillut yksityiskohdat hohtavat pimeässä.

Ylvi Swappies -pehmoja on saatavilla viidessä erilaisessa eläinhamossa ja värissä: pinkki kani, valkoinen kissa, liila koala, turkoosi karhu ja korallin värinen kettu. Lisäksi jokainen hahmo on saatavissa kahdessa koossa: kainaloon sopiva pienempi 20 senttinen, ja isompi 30 senttinen, joka käy vaikka tyynystä!  

Comments are closed