Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmassa numerossa Hayden esittelee kesän kohokohtia. Sarjakuvassa Lizzyn sukulaiset aiheuttavat hänelle suurta hämmennystä. Talita puolestaan kaipaa lukijoiden apua, sillä hän ei osaa valita sopivaa asua aavikkokuvauksiin. Pääset tutustumaan tarkemmin asunnon 3 malleihin eli Jilliin, Juneen ja Janetiin tarkemmin. Lisäksi Nyela kertoo, kuinka saa ideoita erilaisiin ompelutöihin. Hyödynnä myös kesäiset piirustus- ja askarteluvinkit!

Seuraava numero ilmestyy 31.07.2024

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed