TOPModel+YouTube

Banner_posts_youtube_810x300px_160315MOTTO er stolte af at præsentere:

TOPModel+YouTube – et nyt farvelægningskoncept!

Den nye serie af TOPModel design- og malebøger indeholder en trin-for-trin farvelægningsskole, som giver tegneren tips og vejledning til at forbedre sin tegneteknik og skabe fantastiske farvelægningsresultater + link eller QR-kode som ved scanning giver direkte adgang til en for produktet særlig farvelægningsvideo på YouTube.
YouTube_udklip

Alle tegneartikler, der anvendes og vises i farvelægningsskolens trin-for-trin, er udelukkende TOPModel produkter. Hver farveblyant og tusch er navngivet, så brugerne nemt kan følge instruktionerne og få et flot resultat (men selvfølgelig kan man også bruge andre farveblyanter og tuscher).


Se eksempler på flere tegneskoler her: https://youtu.be/Huqa3ccvmdo og her: https://youtu.be/uAo9MVGBcaA

 
Øvrige kreative TOPModel produkter har ligeledes en påtrykt QR-kode med nem og direkte adgang til YouTube kanalen, hvor der smart vises, hvordan disse kreative produkter kan anvendes.


TOPModelByDepesche kanalen på YouTube er skabt for at give vejledning og inspiration til unge kunstnere med deres eksklusive farvelægningsskole. På kanalen vil der også blive vist korte promotionfilm om, hvordan TOPModel produkterne bruges, små tegneseriesekvenser og kortfilm med præsentation af de bedste designere fra TOPModel Magasinet.

Comments are closed