Beauty & me

TOPModel = muoti – siitä tuskin on epäilystäkään.

Mutta TOPModel on myös = kuin kauneus, kuten kauneustuotteiden myynnin valtava nousu viime vuosina osoittaa. Siksi olemme todella iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä uuden tuotesarjan TOPModel-brändin alla: Beauty & me.

Tuotesarja sisältää joukon uusia kosmetiikka- ja kauneustuotteita, sekä tuttuja suosikkeja uusilla kuoseilla, kompaktiin, värikkääseen ja järjestelmälliseen lattiatelineeseen koottuna. Kaiken kruunaa katseet kiinnittävä LED-valoilla varustettu koristekyltti.

Beauty & me -tuotteissa ei ole kyse vain ulkonäöstä! Tärkeintä on, että meikeillä, väreillä ja kimalteella leikkiminen on hauskaa ja jännittävää. Oli kyse sitten luomiväristä, huulikiillosta, tatuoinneista, tai kasvo-, silmänalus- ja huulinaamioiden kaltaisista hemmottelutuotteista, vetoavat tuotteemme sekä nuoriin että vanhoihin, ja niitä voivat käyttää kaikki.


Kaikki olennaiset kauneustuotteet on testattu niitä koskevien lakien ja säädösten mukaisesti ja kaikkiin olennaisiin kauneustuotteisiin on merkitty ainesosaluettelot.

Jos olet jälleenmyyjä ja haluat olla osa Beauty & me -trendiä, ota meihin yhteyttä osoitteessa office@motto.fi
tai numerossa 0201 553 450, niin saat lisätietoa hinnoista ja tuotevalikoimasta.Comments are closed