HULLUNA MANGAAN

Iloiten esittelemme TOPModel-perheen uuden jäsenen – coolin ja yksityiskohtia myöten upean MANGAModelin.

Termi ”Manga” on japania ja tarkoittaa sarjakuvaa. Manga on ollut jo pitkän aikaa lännen alakulttuurien kiinnostuksen kohteena ja tällä hetkellä suosio on suurempi kuin koskaan. Ties mihin suosio vielä johtaa, kun katsoo esimerkiksi tällä hetkellä maailmalla vellovaa POKEMON-kuumetta!
Erityisesti lapset, teinit ja nuoret aikuiset rakastavat – ja elävät – mangatyyliä: niin kirjoitettuja kuin eläviäkin sarjakuvia, taidetta ja pukeutumista!

Manga-hahmoille tunnusomaista on erityisen suuret silmät, mielikuvitukselliset sekä usein värikkäät hiukset, koulutyttömäinen pukeutuminen ja designmaailma sisältää usein söpöjä eläimiä, symboleita sekä muita kuvioita.

MANGAModel-tuoteperheeseen kuuluvat mm. tyylikkäät väritys- ja suunnittelukirjat, muistiinpanovälineet, penaali jne.


Comments are closed