Miss Melody

Miss Melody on tarina hevosista sekä tytöistä, jotka rakastavat ratsastamista sekä seikkailuja talleilla. Sarja ei ole ainoastaan suunnattu hevosystäville, mutta myös tytöille, jotka rakastavat vapautta sekä seikkailuja. Sarjan hahmoja ovat Miss Melody sekä Sienna, Dancer ja Jella, Acapella, jota ratsastaa Lily sekä neljäs parivaljakko on Black Angel ja Toni.

Kaikki neljä tyttöä ovat hyvin erilaisia toisistaan, mikä tarjoaa jokaiselle nuorelle tytölle jonkun keneen he voivat samaistua. Rohkea Sienna auttaa varovaista Jellaa, joka on hyvin herkkä ja taiteellinen. Lily taas ei ole kovinkaan rohkea, mutta kaikki tytöt kadehtivat häntä ja sitten on vielä Toni joka on kuin iloinen pyörremyrsky konsanaan.

Sarja koostuu laadukkaista sekä upean värisistä tuotteista, kuten väritys-, ystävä- ja päiväkirjoista, paperi- ja kirjoitustarvikkeista, laukuista, penaaleista ja lahjatarvikkeista!

Lue lisää

Comments are closed