Beauty & me

TOPModel = mode, det råder ingen tvekan om det.

Men TOPModel är också lika med skönhet, vilket den otroliga ökningen i försäljning av skönhetsprodukter har visat under de senaste åren. Därför är vi verkligen glada och stolta över att kunna presentera en helt ny linje under varumärket TOPModel: Beauty & me.

Denna produktlinje består av ett brett utbud av nya kosmetika och skönhetsprodukter samt bästsäljare i nya designs. Dessa erbjuder vi färdigförpackade och välsorterade i en färgglad, harmonisk sammansättning i form av en vacker display med en iögonfallande LED-toppskylt.

Med Beauty & me handlar det inte om att se bra ut! Det som räknas här är det roliga med att sminka sig med ljusa färger och mycket glitter. Vare sig det är med rouge, ögonskugga, läppglans och tatueringar eller ett brett utbud av omvårdande produkter som ansiktsmasker och läpp- och ögonmasker. Våra produkter är tilltalande för både yngre och äldre och kan användas av alla.

Alla Beauty and me-produkter är 100 % barnvänliga och naturligtvis testade enligt EU:s standarder och inte testade på djur. Alla relevanta skönhetsprodukter är märkta med ingredienser. Vi använder endast ingredienser som är av plantbaserat ursprung och fria från parabener.

Om du är återförsäljare och vill vara en del av Beauty & me-trenden kan du kontakta din försäljningsrepresentant för priser och katalog eller kontakta kundtjänsten på office@motto.se eller 08-233 233.Comments are closed