Nytt TOPModel Magasin

Nytt somrigt nummer av TOPModel!

Detta nummer av TOPModel kommer med ett extra häfte med ännu mera kluriga pyssel och färgläggning. Ta reda på varför Hayden blir förvirrad fyra gånger i den spännande serien. Få svarat på hur sommaren blir i sommarhoroskopet. Som alltid innehåller tidningen kreativa DIY, teckningskola och massa annat skoj.

Ha så kul!

Nästa tidning kommer ut den 15 augusti 2024.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, horoskop, affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed