Glow in the dark!

Är det en kudde? Är det ett gosigt mjukdjur?
Det är både och!

Välkomna Ylvi Swoppies, som längtar efter att få träffa dig och bli din nya bästa kramkompis.

Ylvi Swoppies har mjuka former, supermjuk päls och en superfluffig fyllning, men med tillräcklig volym för att stå på egna ben och i ett material som gör att de alltid återgår till sin ursprungliga form.

Och när mörkret faller blir det ännu mysigare, eftersom deras ansikte, öron och speciella applikation lyser upp (från insidan) i mörkret.

Ylvi Swoppies finns i fem olika djur- och färgvarianter: rosa kanin, vit katt, lila koala, turkos björn och korallröd räv. Dessutom finns de i två olika storlekar – en underbart söt, mindre 20 cm mjukdjur att krama och ta med sig och en dekorativ, stor 30 cm mjukdjur att krama och luta sig mot.

Comments are closed