TOPModel+YouTube

Banner_posts_youtube_810x300px_160315

MOTTO är stolta att kunna presentera:

TOPModel+YouTube – ett nytt färgläggningskoncept!

 

Den nya serien av TOPModel design- och målarböcker innehåller en steg-för-steg färgläggningsskola, som ger den som tecknar tips och vägledning att kunna förbättra sin teckningsteknik och skapa fantastiska färgläggningsresultat + en länk eller en QR-kod som, när man scannar den, ger direkt åtkomst till en för produkten särskilt anpassad färgläggningsvideo på YouTube.YouTube_udklip

 

Alla teckningsartiklar som används och visas i färgläggningsskolans steg-för-steg-program är uteslutande TOPModel produkter. Varje färg- och tuschpenna är namngiven så att den som använder dem lätt kan följa instruktionerna och få ett snyggt resultat (men självklart kan man också använda andra färg- och tuschpennor).


Se exempel på flera teckningsskolor här: https://youtu.be/Huqa3ccvmdo och här: https://youtu.be/uAo9MVGBcaA

 

Övriga kreativa TOPModel produkter har likaså en QR-kod med lätt och direkt åtkomst till YouTube kanalen, där det illustreras hur dessa fyndiga produkter kan användas.


TOPModelByDepesche kanalen på YouTube är skapad för att ge vägledning och inspiration till unga konstnärer med hjälp av den exklusiva färgläggningsskolan. På kanalen visas även en kort promotionsfilm om hur TOPModel produkterna används, små teckningsseriesekvenser och kortfilmer med en presentation av de bästa designen från TOPModel Tidningen.

Comments are closed