Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmassa numerossa pääset tutustumaan tarkemmin asunnon 1 malleihin eli Candyyn, Sashaan, Lizzyyn ja Fergieen. June ja Janet puolestaan tekevät yllättävän löydön kadulta kaupungilla kävellessään. Mitä kummaa mystisestä pahvilaatikosta paljastuukaan?

Piirustuskoulun vinkeillä voit loihtia Lexylle rennon katutyylin. Muista lukea myös mitä horoskooppi lupaa sinulle kevääksi ja ota tee se itse -vinkit käyttöön! Tuttuun tapaan mukana on kiva testi, sarjakuva ja tietenkin palkintovisa.

Seuraava numero ilmestyy 05.06.2024

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed