Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

TOPModelin uusimmassa selviää, kenet äänestettiin vuoden 2023 TOPModeliksi! Menestyikö oma suosikkisi? Piirustuskoulun teemana ovat hauskat eläinaiheiset naamiaisasut. Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi horoskoopin ohessa on hyviä vinkkejä! Sarjakuvassakin liikutaan ystävänpäivän tunnelmissa – lue, kuinka Nyela yllätetään! Lehden mukana saat hauskan muistipelin, etsi äkkiä itsellesi pelikavereita!

Seuraava numero ilmestyy 04.04.2024

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed