Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!

 

TOPModelin tuoreimmassa numerossa kaksoset June ja Jill käyvät katsomassa jääveistoksia. June joutuu selfien ottamisen seurauksena hankalaan tilanteeseen. Helppoa ei ole Mijullakaan, kun Nyela ja Malia pyytävät hänet sarjakuvassa mukaansa luistelemaan. 

Horoskooppi ennustaa, millainen uusi vuosi 2022 tulee olemaan. Luvassa on myös kaksi kivaa testiä, makramee-askartelua sekä visa, josta voit voittaa ihania TOPModel-palkintoja!

Seuraava numero ilmestyy 16.02.2022.

 

TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!
TOPModel-lehteä julkaisee Story House Egmont. Lue lisää täältä!

Comments are closed