Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt! 

Syksy on Halloweenin aikaa, ja niinpä tuore TOPModelin numero on täynnä hurjan jännittäviä askartelu-, piirustus- ja meikkausvinkkejä. Päästä haamut valloilleen! Myös kilpailu ja Muotikaaos liittyvät halloweeniin – muista osallistua!

Lehden mukana saat hauskan ja mielenkiintoisen TOPModel-pelin. Testaa, kuinka hyvin sinä ja kaverisi tunnette mallitytöt! Pääsemme kurkistamaan Christyn vaatekaappiin ja sarjakuvassa selviää, miten Nadjan ja Milanin suhteelle käy…

Seuraava numero ilmestyy 16.12.2020.


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed