Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero ilmestyy 18.12.2019.

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!
On jälleen koittanut se aika vuodesta, jolloin valitaan Vuoden TOPModel! Äänestä suosikkiasi! Tallenna kuluneen vuoden kohokohdat hienoon kollaasiin ja merkitse kaikki tärkeät syntymäpäivät lehden mukana tulevaan muistikirjaan.
Muotikaaoksessa Nadja kaipaa apua luistelupuvun suunnitteluun ja piirustuskoulussa voit opetella piirtämään ja askartelemaan ihanan prima ballerinan. Mukana on tietenkin myös horoskooppi, juliste ja TOPModel-visa!

Seuraava numero ilmestyy 19.2.2020.

 

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed