Uusi TOPModel-lehti

TOPModelin uusi numero ilmestyy 14.08.2019.

TOPModelin uusi numero on ilmestynyt!
TOPModelit Lexy, Nadja, Hayden ja Miju asuvat yhdessä ja nyt pääsemme kurkistamaan heidän kotiinsa! Fergie puolestaan tarttuu haasteeseen kaukana kotoa, Uudessa-Seelannissa asti! Kuinka hänen käy…? Sarjakuvassa Candy joutuu pulaan koiria ulkoiluttaessaan – luvassa on siis paljon tapahtumia!
Piirustuskilpailussa pääset suunnittelemaan Christylle rantamuotia. Mukana on tuttuun tapaan kivoja askarteluvinkkejä, piirustuskoulu, horoskooppi ja paljon muuta!

Seuraava numero ilmestyy 16.10.2019.

 


TOPModel on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. TOPModel on täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella asukokonaisuuksia – joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija! Mukana on myös sopiva annos muodin maailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa!

Comments are closed