Nytt TOPModel Magasin

Nytt magiskt nummer av TOPModel ute nu!

Detta nummer av Top Model kommer med coola stickers och målarmallar. I Min Värld får vi följa med på Lexys undervattens upptäckt. Som alltid är tidningen fylld med roliga pyssel och DIY-idéer, teckningskolan och horoskop. I TOPModel-serien följer vi med modellerna på en hästfotografering där inte allt går som tänkt…

Ha så kul!

Nästa tidning kommer ut den 27 juni 2024.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, horoskop, affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed