Nytt TOPModel Magasin

Nytt nummer av TOPModel ute nu!

Missa inte det nya vårliga numret av TOPModel! Tidningen är fylld med en massa fina DIY-idéer så som humörskylt, färgglatt pyssel och lär dig göra en cool vardags-look i teckningskolan. Få svaret hur din vår kommer se ut i TOPModels horoskop och gör ett roligt test vad dina gosedjur säger om dig. I TOPModel-serien får vi följa Hayden som ser framemot en viktig fest, men där något plötsligt går fel… Tidningen kommer även med ett pysselark, målarmallar och XXL-poster.

Mycket nöje med den nya TOPModel-tidningen!

Nästa tidning kommer ut den 2 maj 2024.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed