Nytt TOPModel Magasin

Yeahhh, den senaste TOPModel-tidningen är ute i handeln!

 

I den senaste utgåvan av TOPModel kan du lära dig hur du förvandlar tråkiga stenar till kaktusar och få inspiration till hur du kan inreda ditt rum. Du kan också få idéer om hur du skriver låtar och få tips i teckningsskolan om hur du designar den mysigaste onesien. Det finns tester, horoskop och tävlingar + naturligtvis ritmallar, en affisch och en fin TOPModel-gåva. Du kan se fram emot det redan nu!

 

Nästa tidning kommer ut den 16 juni 2022.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed