Nytt TOPModel Magasin

Yeahhh, den senaste TOPModel-tidningen är ute i handeln!

 

I det här numret besöker tvillingarna June och Jill en utställning med isskulpturer, men en pinsam situation uppstår när June tar selfies. Det är inte heller lätt för Miju när Nyela och Malia ber henne åka skridskor tillsammans med dom i TOPModel-serien.

Horoskopet förutspår hur det nya året 2022 kommer att bli och avslöjar din superkraft. Det finns också två roliga tester, tips om hur man gör populära makraméhantverk och tävlingar där du kan vinna härliga TOPModel-priser!

 

I korthet så finns det mycket att se fram emot i den senaste TOPModel-tidningen!!

 

Du kan hitta TOPModel tidningen i en kiosk eller där du vanligtvis hittar tidskrifter, tidningar och magasin.

 

Nästa tidning kommer ut den 10 februari 2022.

 
Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed