Nytt TOPModel Magasin

Så finns det nytt och härligt att läsa till dig!

I den nyaste TOPModel tidningen kan du se fram emot:
170 klistermärken, 4 mallar, 1 XXL affisch och 52 sidors roligt och kreativt TOPModel innehåll.
Du kan få idéer till en mer kreativ skoldag, läsa ditt horoskop, göra tester, se det nyaste modet, lära att rita gulliga cuties, designa outfit till Christy, se de snygga vinnardesignen och mycket mycket mera.
Du kan se fram emot det redan nu!
Hitta den i en kiosk eller där du vanligtvis hittar tidningar, magasin och veckotidningar.

Mycket nöje!

 

Nästa tidning kommer ut den 12 oktober 2021.

 
Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed