Nytt TOPModel Magasin

Äntligen finns det ett nytt härligt nummer med TOPModel i butik!

I den senaste utgåvan av TOPModel-tidningen kan du se fram emot:

Många kreativa sidor där du kan få tips på hur du kan göra en egen liten trädgård eller fina små brev till din kompis. Och naturligtvis finns det även en teckningsskola där du kan lära dig att skapa en fin design.

Du får också härliga berättelser, tävlingar, uppgifter, horoskop, det senaste modet, affischer samt fyra designmallar som bara väntar på att du ska börja designa vackra kreationer.

Mycket nöje!

 

Nästa tidning kommer ut den 12 oktober 2021.

 
Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed