Nytt TOPModel Magasin

Äntligen finns det ett nytt härligt nummer med TOPModel i butik!

I den nya TOPModel tidningen avslöjar vi vinnaren av årets TOPModel! Och det går inte lugnt till! Men hur är det att inte vinna? Blir man besviken när man inte vinner och kan det medföra att det uppstår oenigheter bland vissa?
Se fram emot massvis av kreativa sidor med härliga idéer för dekor, klädesdesign och ett snyggt moodboard. Vad sägs om att även dekorera dig själv lite med en hemmagjord ansiktsmask?
I årets första TOPModel tidning får du dessutom ett roligt spel som du kan spela med dina kompisar, 4 teckningssidor, ett kompistest och mycket, mycket mer.
Vi önskar dig en riktigt trevlig läsning!

Nästa tidning kommer ut den 7 april 2020.


Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

Comments are closed