Nytt TOPModel Magasin

Äntligen finns det ett nytt härligt nummer med TOPModel i butik!

Det har blivit dags för Halloween! Det finns därför inspiration till skrämmande kostymer, hjälp att skapa läskiga designs och ett recept på zombielim i den nya TOPModel tidningen! Men om du inte behöver tips på att göra en ny spökmugg eller rysligt halloweenpynt så kan du se fram emot ett trevligt besök hos Talita, Nyela och Louise och få instruktioner på hur du gör din egen önskemålsuppfyllare. Du kan också ta ett test för att ta reda på din supertalang!
I detta nummer får du naturligtvis även sidor att designa, en snygg plansch, tävlingar och hela 75 klistermärken. Det är helt klart en bra anledning att se fram emot TOPModel nr 5. MUHAHAHAHAH…!!

Nästa tidning kommer ut den 12 december 2019.

 

 


Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

 

Comments are closed