Nytt TOPModel Magasin

Nu är det senaste numret av TOPModel tidningen ute i butikerna.

I den här sommarspecialen tillbringar väninnorna Fergie och Christy en helg tillsammans i den brittiska huvudstaden. Vi tipsar om gulliga sommarfrisyrer som håller ordning på rufset i värmen och lär dig att teckna drömmiga kjolar! Förutom roliga test, knep & knåp och ett maxat sommarhoroskop hittar du också en äventyrskalender att fylla i hela sommarlovet!

Det nya numret finns i butik från och med 7 juni.


Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!

Comments are closed