Kitty målarbok – nyhet!

TOPModel Kitty

Efterlängtad nyhet från TOPModel på lager nu!

Create your TOPModel Kitty målarbok

Vår populära TOPModel Doggy målarbok har fått en ny “polare” och vi är så glada för att kunna presentera denna helt nya målarbok med motiv på supergulliga kissemissar!

TOPModel Kitty målarboken är fylld med teckningar på söta kattmallar, klistermärken och en steg-för-steg teckningsskola som ger designern tips och vägledning för att förbättra sin teckningsteknik och skapa fantastiska färgläggningsresultat. Dessutom innehåller den en länk eller QR-kod som, när man scannar den, ger en direkt åtkomst till en särskild produktanpassad färgläggningsvideo på YouTube.TOPModelByDepesche kanalen på YouTube är skapad för att ge vägledning och inspiration till unga konstnärer med hjälp av den exklusiva färgläggningsskolan. På kanalen visas även en kort promotionsfilm om hur TOPModel produkterna används, små teckningsseriesekvenser och kortfilmer med en presentation av de bästa designen från TOPModel Tidningen.

Comments are closed