Nytt TOPModel Magasin

Nytt nummer av TOPModel ute nu!

I det här numret är vi i den mysigaste höst- och vinterstämningen! Se hur du gör en fantastisk adventskalender av en affisch, bjud på hemlagad pizza och lär dig rita snygga hattmönster i teckningsskolan. TOPModel Christy ska gå på en alpackavandring och behöver läsarnas hjälp att välja outfit. I serietidningen går Candys och Jons möte inte riktigt som planerat… Nu är det även dags att välja årets TOPModel 2023, glöm inte att rösta på din favorit!

Mycket nöje med den nya TOPModel-tidningen!

Nästa tidning kommer ut den 7 december 2023.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed