Nytt TOPModel Magasin

Nytt nummer av TOPModel ute nu!

I detta fullmatade back-to-school numret av TOPModel kan du och din BFF testa varandra i ett maxat BFF-test. Tidningen är också fylld med den massa fina DIY-idéer som gör dig redo inför skolstart, så som att göra ett fint pennfodral av en chipsburk. Eller vad säg som att göra färgsprakande bokmärke med hjälp av en linjal och akrylfärg. I tidningen hittar du också fem superbra tips hur du kan vara mer avslappnade när du vaknar på morgonen. I detta nummer får du även följa Hayden och Malia när de får en andlig upplevelse i Marrakech i Marocko. Det tidningen kommer också ett brädspel som du och dina vänner kan spela om och om igen 😊

Ha så kul!

Nästa tidning kommer ut den 12 oktober 2023.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed