Nytt TOPModel Magasin

Nytt nummer av TOPModel ute nu!

I detta nummer av TOPModel får du tips om hur du kan äta mer klimatsmart med hjälp av en säsongsplanering. Tidningen är också fylld med den massa fina DIY-idéer för blommor. Hitta din inre florist och skapa din alldeles egna sommarbukett eller dekorera dina fönster med fantastiska blommor. Du får även följa Liv i Min värld när hon delar gamla minnen med sina vänner och står inför ett mycket svårt beslut. Tidningen är också fullmatad med fina klistermärken, XXL-poster sagoinspirerad teckningsskola och mycket mer. Ha så kul!

Nästa tidning kommer ut den 22 juni 2023.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed