Nytt TOPModel Magasin

Det senaste numret av TOPModel är ute!

I det här numret av TOPModel får du veta vem som röstades fram till TOPModel 2022 och hur de andra modellerna placerade sig i omröstningen! Testa din hemliga talang och läs hur du kan hjälpa planeten genom att göra smarta val när det gäller kläder. Om du tycker om att klä upp dig är våra gör-det-själv-tips något för dig: Du kan förvandlas till en förtjusande prinsessa eller en vild leopard! Som vanligt finns det också tävlingar där du kan vinna fina priser, ett roligt horoskop, en inspirerande ritkurs, en XXL-affisch och mycket mer.

Ha så kul!

Nästa tidning kommer ut den 13 april 2023.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed