Nytt TOPModel Magasin

Det senaste numret av TOPModel är ute!

I det här numret av TOPModel blickar vi framåt mot det nya året 2023. Du får ett spännande årshoroskop och fina små notiser med nyårsbudskap som du kan ge till dina vänner. Du får också en stor, vacker kalenderplansch som hjälper dig att planera för året som kommer! Som ett extra plus finns det fina nagelklistermärken så att du kan dekorera dina naglar snyggt inför årets fester, eller bara för att piffa upp din vardags-outfit.

Många väntar på snö i vinter, liksom Liv och de barn hon passar, men snön låter vänta på sig. Som tur är har Lexy många idéer… Läs vilka i serien och lär dig hur du kan trolla fram snö på egen hand…

Lär dig att skapa en glittrig isprinsessedräkt i teckningsskolan och kom ihåg att du också kan delta i tävlingar och vinna fina priser.

Mycket nöje!

Nästa tidning kommer ut den 9 februari 2023.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed