Nytt TOPModel Magasin

Yeahhh, den senaste TOPModel-tidningen är ute i handeln!

 

I den senaste utgåvan av TOPModel hittar du en fantastisk berättelse ur TOPModellernas liv, de senaste trenderna från stjärnorna, frågesporter, bra idéer för att göra skolstarten ännu roligare, tävlingar, horoskop och mycket mer. Det finns massor av coola klistermärken och den här gången får du dessutom en tidigare publicerad tidning tillsammans med din nya TOPModel-tidning!

 

Se fram emot massor av sommarunderhållning med TOPModel. 

 

Nästa tidning kommer ut den 11 oktober 2022.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed