Nytt TOPModel Magasin

Yeahhh, den senaste TOPModel-tidningen är ute i handeln!

 

I den senaste utgåvan av TOPModel kan du lära dig hur du förvandlar tråkiga stenar till kaktusar och få inspiration till hur du kan inreda ditt rum. Du kan också få idéer om hur du skriver låtar och få tips i

I den senaste utgåvan av TOPModel hittar du massor av fina sommarklistermärken, inspiration till en snygg sommarfrisyr, sommarens stjärntecken, ritmallar och naturligtvis en härlig berättelse om TOPModellerna. Du får också idéer om hur du kan göra din egen batik och teckningstips på hur du kan göra batik på dina designmallar! Dessutom finns en stor, snygg affisch i tidningen, tävlingar och mycket mer!

 

Se fram emot massor av sommarunderhållning med TOPModel. 

 

Nästa tidning kommer ut den 18 augusti 2022.

 

Tidningen innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. I TOPModel får läsaren massor av bra tips för att utveckla sin kreativitet och styling. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen…!
TOPModel-tidningen utges av Story House Egmont AB. Läs mer här!

Comments are closed